Maccanti Vivai, Italy

http://www.maccantivivai.it/

Ugledan porodični rasadnik iz Italije,koji se poznaje po izuzetnom kvalitetu bezvirusnih sadnica jabuke i kruške.Nalaze se nedaleko Ferrare,tačnije u Ostellatu i svoju proizvodnju su započeli davne 1958.godine.

Plant Factory deo svoje proizvodnje ima u saradnji sa  ovim rasadnikom i pod kontrolom njihovih konsultanata.Spoj kvalitetnog zemljišta,saveta vrhunskih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom i pravovremene reakcije u svakom segmentu proizvodnje daju kao rezultat vrhunsku sadnicu koja će zadovoljiti I najzahtevnije kupce.

Holland Alma Kft, Hungary

http://english.hollandalma.hu/

Vodeći Mađarski rasadnik savremenih sorti jabuke,kruške,kajsije,breskve i dunje.Ističu se time što u svojoj proizvodnji imaju tzv.biorezistentne sadnice jabuka i ostalih voćnih vrsta.Pažljivom dugogodišnjom selekcijom su sveli lepezu rezistentnih sorti na ne više od deset proverenih sorti jabuka pogodnih za organsku proizvodnju ili na proizvodnju sa manjim korišćenjem pesticida.

Plant Factory ima vrlo uspešnu saradnju sa ovim rasadnikom I ekskluzivno pravo na uvoz biorezistentnih sorti iz ovog rasadnika.

COPYRIGHT © 2017 PLANT FACTORY , ALL RIGHTS RESERVED. • POWERD BY DIGITAL ARTS